- - - - - - - - - - -

WT Apportera för livet

- - - - - - - - - - -

2019 års WT Apportera för livet går av stapeln 1-2 juni på Äleby Gård på Stallarholmen i Sörmland och arrangeras av Jill och Peter Raneryd (Retrievertraining.eu) med stab. AFL är ett helt ideellt arrangemang och alla intäkter går oavkortat till Cancerfonden. Insamlingsmålet för årets WT är satt till 400 000 kr vilket vi, med din hjälp, hoppas slå med råge! Läs mer om hur du kan bidra.

Tävlingarna

Tävlingarna genomförs som Working Test.

  • Lördag 1 juni: Lagtävling. Varje lag består av tre deltagare och en reserv (frivilligt). Vi tror att lagen är på elitnivå, men det finns inga krav på kvalificerande meriter. Uppgifterna på stationerna motsvarar elitklass på WT.
  • Söndag 2 juni: Individuell tävling i två klasser, öppen- och elitklass. Hundarna bör hålla nivån för respektive klass, men det finns inga krav på kvalificerande meriter.

Här presenteras våra domare.

Vandringspris

Ett nyinstiftat vandringspris kommer delas ut till vinnande lag. Priset är donerat av årets arrangörer, Jill och Peter Raneryd, och är till minne av Calle Ahlsten.


Håll utkik här och på vår Facebooksida för löpande uppdateringar om WT Apportera för livet 2019.

Vi hälsar alla, tävlande och besökare, välkomna till 2019 års viktigaste evenemang och hoppas att det blir riktigt roliga tävlingsdagar!

Kontakt

Kontaktuppgifter till organisationskommittén hittar du här.

Följ oss!