- - - - - - - - - - -

Årets WT Apportera För Livet

- - - - - - - - - - -

Apportera För Livet (AFL) är ett av Sveriges största hundevenemang där alla intäkter oavkortat går till Cancerfonden. AFL och anordnas som ett Working Test (WT). Målsättningen med tävlingen är att samla in så mycket pengar som möjligt till Cancerfonden. Sedan starten för fem år sedan har Apportera För Livet bidragit med närmare 2,1 miljoner kronor till forskningen mot cancer!

Alla funktionärer och domare arbetar ideelt och årets organisation har satt årets insamlingsmål är att ha en trevlig dag och att hedra våra nära och kära som drabbats av cancer genom att Ge ditt bidrag till Cancerfonden här!

2020 års WT går av stapeln 13 juni på Djursnäs Säteri i Ösmo. Djursnärs är en anrik gård där viltförvaltning idag är godens huvudfokus. Martin  Liljeholm är gårdens viltförvaltare och driver Viltboden. Martin arbetar hårt med att marknadsföra viltkött som ett ekologiskt och etiskt köttalternativ.

Vi hälsar alla, tävlande och besökare, välkomna till 2020 års viktigaste evenemang och hoppas att det blir en riktigt rolig tävlingsdag!
 

Vandringspris

2019 instiftades ett vandringspris kommer delas ut till vinnande lag. Priset donerades av 2019 års arrangörer, Jill och Peter Raneryd, och är till minne av Calle Ahlsten.

Har du ännu inte anmält dig till årets största hundevenemang så gör det genom att anmäla dig till tävlingen här.

Kontakt

Kontaktuppgifter till organisationskommittén hittar du här.

Glöm inte...

Integritetspolicy

  • Vi sparar vissa uppgifter i en databas i samband med arbetet kring AFL 2020. 
  • Uppgifterna är:
    • För anmälan och resultat: förarens/lagledarens namn, emailadress och mobilnummer samt hundens namn och ras.
    • För allmänna frågor: namn, emailadress och meddelande.
  • Dessa uppgifter har vi sedan för att kunna komma i kontakt med dig vid ärenden kring tävlingen samt för att hantera startlistor och resultatinformation på hemsidan, i katalog och på vår Facebooksida.
  • Vi delar inte dessa uppgifter med tredje part om det inte är ett lagkrav.
  • Önskar du att vi raderar dina uppgifter efter tävlingen är du välkommen att kontakta oss på webb@apporteraforlivet.se
  • Under tävlingsdagarna kommer vi att ha fotograf på plats och bilder kommer publiceras på vår Facebooksida, på vår hemsida och på fotografens hemsida. Om du inte vill ha bilder på dig publicerade, kontakta webb@apporteraforlivet.se