WT Apportera för livet

Årets WT Apportera För Livet går av stapeln 12-13 maj på Kiplingeberg i Uppland, ca 16 km norr om Uppsala, och arrangeras av Helena och Fredrik Lindström (Reedsweeper's Gundogs) med stab. Tävlingen är ett helt ideellt arrangemang och alla intäkter går oavkortat till Cancerfonden. Insamlingsmålet för årets WT är satt till 250 000 kr vilket vi, med din hjälp, hoppas slå med råge! Läs mer om hur du kan bidra.

Tävlingen

Tävlingen genomförs som ett Working Test.

  • Lördag 12 maj: Lagtävling. Varje lag består av tre deltagare och en reserv (frivilligt). Vi tror att lagen är på elitnivå, men det finns inga krav på kvalificerande meriter. Uppgifterna på stationerna motsvarar högsta klass på WT, alltså elitnivå.
  • Söndag 13 maj: Individuell tävling i två klasser, öppen- och elitklass. Hundarna bör hålla nivån för respektive klass, men det finns inga krav på kvalificerande meriter.

Här presenteras våra domare.

Startlistor

Anmälan öppnade 10 januari och vi fyllde snabbt max antal startande. Se startlistorna här. Vi kommer sälja kataloger med startlistor och annan information under tävlingsdagarna till förmån för Cancerfonden.

Återbetalning

Eftersom startavgiften är ett bidrag som görs direkt till Cancerfonden så kommer inga återbetalningar att göras om du eller ditt lag inte kommer till start. Om ni får förhinder så kontakta kommisarien. Anmälda som inte kommer till start har inte själva möjligheten att hitta ersättare.

Scurry

En Scurry-tävling arrangeras båda dagarna - Apportera För Livet på tid! Anmälan på plats, 20 kr per apport. Du kan starta så många gånger du vill under helgen. Golden Retrieverklubben ansvarar för Scurry'n.


Håll utkik här och på vår Facebooksida för löpande uppdateringar om WT Apportera för livet 2018.

Vi hälsar alla, tävlande och besökare, välkomna till årets viktigaste evenemang och hoppas att det blir riktigt roliga tävlingsdagar!

Katalog

PM

Kontakt

Frågor angående anmälan skickas till: kommisarie@apporteraforlivet.se

Kontaktuppgifter till organisationskommittén hittar du här.