AFL 2018 — en succé!

Helena och Fredrik Lindström Helena och Fredrik Lindström

Apportera för livet 2018 gick av stapeln 12-13 maj på Kiplingebergs Gods i Uppland. Två varma och soliga dagar då sommaren verkligen gjorde sitt intåg. Vi tackar Kiplingeberg, som var vår huvudsponsor, för att vi fick nyttja era underbara marker och lokaler för detta viktiga evenemang!

Tävlingen arrangerades av Helena och Fredrik Lindström, Reedsweeper's Gundogs, med stab.

41 lag kom till start på lördagen. 52 öppenklass- och 44 elitklass-ekipage startade på söndagen. Därtill hade vi en mängd besökare och utställare under de två dagarna.

Insamlingen

Insamlingsmålet för AFL 2018 var satt till 250 000 kr och det slogs verkligen med råge - smått fantastiska 355 870 kr samlades in till Cancerfonden! Utan alla givmilda och generösa sponsorer, markägare, deltagare, domare, arrangörer, besökare och andra hade det inte gått - tusen varma tack till er!

Sponsorer

Så många och fantastiskt generösa sponsorer som ställde upp så att vi kunde arrangera tävlingen och slå vårt insamlingsmål! Här listas de och vi riktar ett stort och varmt TACK till var och en av er! 

Domare

Våra domare ställde upp helt ideellt för tävlingen och insamlingen hos Cancerfonden. Tusen tack till er alla!

Tävlingsresultat

Katalog

Bilder

Fotograf Axel Eschenburg tog bilder under söndagens tävlingar. Bilderna ligger här. Önskar du köpa bilder (100kr/st som går till Cancerfonden) så skicka ett mail med ditt namn och bildens ID-nummer till: a.eschenburg@yahoo.se